Industrie

Voor professioneel gebruik van bladgoud in wijnkelders, chocolateries etc. bieden we op maat gemaakte producthoeveelheden en diensten. Wanneer u vragen heeft over grotere verpakkingseenheden adviseren we u uiteraard graag.

Gastronomie/patiserie

We leveren aan professionals van banketbakkerijen, bakkerijen en gastronomie met op maat gemaakte producten en diensten. We adviseren u graag wanneer u vragen heeft over grotere verpakkingseenheden.

Consumenten

Voor de eindgebruiker verkopen we eetbaar bladgoud en zilverblad in aantrekkelijke verpakking voor het versieren van gerechten en dranken. Een gouden cadeau voor speciale gelegenheden.

Style your food & beverages

Maak een schitterende blikvanger met de echt gouden en zilveren producten van Goldmarie. Verfijn uw gerechten en drinken op feestelijke momenten of geef dit bijzondere product cadeau.

Industrie, Gastronomie & Banket

Heeft u vragen over prijzen of gebruik? Heeft u grote verpakkingen nodig? Wij geven u graag meer informatie.

Het gouden hoogtepunt voor fijnproevers.
Versier uw gerechten en drinken met goud of zilver.

Industrieel gebruik van bladgoud voor professionals van wijnhuizen, chocolaterie, banketbakkerijen, gastronomie etc. Wij bieden persoonlijk op maat afgestemde producthoeveelheden en -diensten. Wij adviseren u graag als u vragen heeft over grotere verpakkingseenheden.

 

Na jarenlange ervaring is er een aparte productielijn voor eetbaar bladgoud en bladzilver ontwikkeld. GOLDMARIE producten zijn perfect voor het decoreren van eten en drinken.