Zoek producten

Veel gestelde vragen

WAT IS EETBAAR BLADGOUD?

Eetbaar goud is gecertificeerd bladgoud dat geschikt is voor consumptie. Hiermee wordt het feest op tafel en krijgen culinaire creaties en drankjes meteen een luxe en feestelijk tintje. Laat je liefde voor  een ander tot uiting komen met eetbaar goud in hartjesvorm.

HOE MOET IK EETBAAR BLADGOUD AANBRENGEN?

Eetbaar goud aanbrengen is niet heel moeilijk. Afhankelijk van de bladgoud keuze strooit of `plakt’ u het goud daar waar u het wenst. Rechtstreeks op de ondergrond, zonder lijm of ander product. Op linova.nl staan diverse filmpjes en uitleg over hoe u het beste eetbaar bladgoud kunt aanbrengen.

HOEVEEL EETBAAR GOUD KAN IK AANBRENGEN?

Bij eetbaar goud is er geen limiet. Maar onthoudt overdaad schaadt. Een subtiele, weloverwogen hoeveelheid eetbaar goud heeft meestal meer effect dan een overvloed aan glitters, pracht en praal.

HOE LANG MOET EETBAAR BLADGOUD DROGEN ALS IK HET HEB AANGEBRACHT?

Eetbaar goud is direct na het aanbrengen te consumeren.

WELKE KLEUREN EETBAAR BLADGOUD ZIJN ER?

Om het mooiste effect te bereiken is eetbaar bladgoud verkrijgbaar in 1 mooie kleur goud. Deze met zorg uitgekozen goudgele goudkleur is verkrijgbaar in vellen, vlokken en rollen en komen prachtig tot hun recht bij zowel donkere kleuren (bijvoorbeeld chocolade) en lichte of transparante kleuren voedsel en drank.

IS EETBAAR BLADGOUD GEVAARLIJK?

Eetbaar bladgoud van linova.nl is gecertificeerd en daardoor veilig voor consumptie. Daarnaast is het gebruikte goud een edelmetaal. Hierdoor zal het niet opgenomen of verteerd worden door uw lichaam en zal het zonder problemen uw lichaam verlaten. Personen die een goud-allergie hebben raden we voor de zekerheid af om eetbaar bladgoud te consumeren.

Style your food & beverages

Maak een schitterende blikvanger met de echt gouden en zilveren producten van Goldmarie. Verfijn uw gerechten en dranken op feestelijke momenten of geef dit bijzondere product cadeau.

Industrie, Gastronomie & Banket

Heeft u vragen over prijzen of gebruik? Heeft u grote verpakkingen nodig? Wij geven u graag meer informatie.