FAQ

FREQUENTLY
ASKED QUESTIONS

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen (FAQ) met de daarbij behorende antwoorden.

Wanneer uw vraag er niet bij staat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bladgoud van Goldmarie is echt goud dat gegeten of gedronken kan worden, op grond van gecontroleerde kwaliteit. Deze kwaliteit testen we niet alleen zelf, maar laten dit ook door externe testen bevestigen en documenteren.
Het goud van Goldmarie is 22 of 23 karaat. Dit goud wordt in onze eigen fabriek onder strenge hygiënische voorwaarden vervaardigd.
Een consumptiehoeveelheid is niet vastgesteld door EU wetgeving. Eetbaar goud en zilver is geen voedsel en is alleen bedoeld voor decoratie en dient dan ook alleen voor deze doeleinden gebruikt te worden.
De E staat voor Europa. De combinatie van de letter en het nummer is een Europees label en verwijst naar een goedgekeurde kleurstof voor de voedselindustrie. E100 - E199 geven kleurstoffen aan; E175 bladgoud en E174 bladzilver.
Ja! Goldmarie-producten zijn vrij van dierlijke producten. Ook alle productiehulpstoffen zijn vrij van dierlijke producten. Voor de productie van bladgoud en -zilver zijn geen dierproeven gedaan.
Wanneer u aan allergieën lijdt, raden we u aan een arts te raadplegen voordat u onze goud- of zilverproducten gebruikt of deze in het algemeen te vermijden.
Als voorzorgsmaatregel wordt er een houdbaarheidsdatum gegeven, maar eigenlijk is er geen houdbaarheidsdatum voor bladgoud en kan het over het algemeen tot lang na de THT-datum worden geconsumeerd.
Los bladgoud of bladzilver kan met een spesiaal penseel verwerkt worden. Door het penseel over de huid de strijken wordt het statisch geladen en kunt u er bladgoud of bladzilver mee oppakken.
Goud- of zilverblad heeft geen smaak. Goldmarie-producten zijn alleen voor het decoreren van gerechten en dranken. Het is puur bedoeld als feest voor het oog!
Wanneer u geen juist antwoord heeft gevonden op uw vraag of u heeft behoefte aan meer informatie, kunt u ons natuurlijk altijd een email sturen. Wij helpen u graag verder!

Staat uw vraag
er niet bij?

Wanneer u geen juist antwoord heeft gevonden op uw vraag of u heeft behoefte aan meer informatie, kunt u ons natuurlijk altijd een email sturen. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op