Zoek producten

Eetbaar bladgoud

Bladgoud is al eeuwenoud en tegenwoordig weer helemaal hip. Niet alleen in het interieur maar zeer zeker ook in de keuken. Nu dineren steeds meer een beleving wordt, zien we dat eetbaar goud daar niet in mag ontbreken. En ook niet in ontbreekt! Eetbaar bladgoud geeft direct een spectaculair resultaat. En het mooiste is; om eetbaar goud te gebruiken hoeft u helemaal geen chef-kok te zijn!

Het aanbrengen van eetbaar goud is ontzettend eenvoudig en hartstikke leuk om te doen. Het geeft meteen luxe en allure aan uw etentje of high tea. Liefde gaat door de maag, laat bijvoorbeeld een romantisch etentje extra schitteren met eetbaar goud in hartjesvorm. Of verras familie, vrienden en klanten met prachtige heerlijke gerechten waar eetbaar goud in is verwerkt. Voeg een paar goudvlokken toe aan de bubbels als aperitief om het extra feestelijk en af te maken. Laat u inspireren op Instagram en andere social media en creëer uw eigen sterrengerecht met een gouden randje.

Bij linova.nl vindt u alles wat u nodig heeft om eetbaar goud te verwerken. Zo is er eetbaar bladgoud, maar ook eetbaar zilver. Durft u bladgoud niet aan? Geen probleem met eetbaar goudvlokken of eetbaar goudpoeder bereikt u hetzelfde effect. Als officiële en exclusieve dealer heeft Linova diverse soorten eetbaar goud in het assortiment. Bekijk ook onze how-to filmpjes en gebruiksaanwijzingen om nog sneller aan de slag te kunnen met eetbaar goud.

BLADGOUD IN DE KEUKEN

Tegenwoordig wordt bladgoud veel in de keuken gebruikt. Het is een feest op het bord als taarten, gerechten en nagerechten versierd zijn met eetbaar bladgoud. Maar ook in drankjes kunnen vlokken eetbaar bladgoud verwerkt worden voor een extra luxe en feestelijk effect. Is dit moeilijk? Nee hoor, met een paar kleine tips en tricks van linova.nl lukt het u ook. Verras familie, vrienden en klanten door gebruik te maken van eetbaar bladgoud van linova.nl

OVER EETBAAR BLADGOUD

Eetbaar goud is een lust voor het oog. Creëer eenvoudig extra luxe aan een gerecht of drankje door eetbaar goud toe te voegen. Het is belangrijk om alleen maar gecertificeerd eetbaar bladgoud te gebruiken voor consumptie. Uiteraard biedt Linova.nl u alleen de allerbeste kwaliteit eetbaar goud aan. Veilig en voorzien van de juiste LGA certificaten waardoor het goud van linova.nl volledig veilig te consumeren is.

BLADGOUD ETEN

Bladgoud eten geeft een gevoel van luxe. Het gecertificeerde eetbaar goud is veilig voor consumptie. Heeft geen geur of smaak en tast daardoor de smaak van het drankje of culinaire creatie niet aan. Doordat goud een edelmetaal is, wordt het niet verteerd door uw lichaam en zal het zonder problemen uw lichaam verlaten.  Bladgoud vanaf 22 karaat is geschikt voor consumptie (E175). Eetbaar bladgoud van linova.nl is veilig en van 22 en 23 karaat gemaakt, LGA-TUV gecertificeerd en daardoor goedgekeurd door de voedsel- en waren autoriteiten.

WELKE SOORTEN EETBAAR GOUD ZIJN ER

Eetbaar goud (E175) en eetbaar zilver (E174) wordt ter versiering gebruikt in drankje, op bonbons, taarten, desserts en andere gerechten. Eigenlijk kan eetbaar bladgoud overal op. Gebruik eetbare bladgoud vellen, eetbare goudvlokken of de handige eetbaar goud strooier met goudpoeder voor een schitterende touch aan uw gerecht of drankje. Voor patissiers is er ook eetbaar goud op rol verkrijgbaar. Met het handige automaatje voor de goudrolletje  kunnen tot wel 700 gouden stipjes gezet worden op bonbons en pralines.

EETBAAR BLADGOUD KOPEN

Eetbaar bladgoud doet u natuurlijk bij de specialist. Daarom bent u bij Linova.nl aan het juiste adres om eetbaar goud te bestellen. Hier werken vakmensen en weet u zeker dat het eetbaar bladgoud veilig en gecertificeerd is. Daarnaast kan er uit voorraad geleverd worden, zo heeft u het eetbaar goud snel bij u thuis of op het werk bezorgd. Heeft u nog vragen over het eetbaar bladgoud, neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Style your food & beverages

Maak een schitterende blikvanger met de echt gouden en zilveren producten van Goldmarie. Verfijn uw gerechten en dranken op feestelijke momenten of geef dit bijzondere product cadeau.

Industrie, Gastronomie & Banket

Heeft u vragen over prijzen of gebruik? Heeft u grote verpakkingen nodig? Wij geven u graag meer informatie.