Certificaten

We stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze producten. Alle door ons ontwikkelde en geproduceerde producten worden uitvoerig getest op kwaliteit. Dit begint al bij de inkoop van de grondstoffen, die volgens strenge richtlijnen plaatsvindt.
Door onze jarenlange ervaring hebben we een speciale productielijn ontwikkeld voor eetbaar goud en zilver, waarbij alle grondstoffen voldoen aan de richtlijnen van de voedselindustrie; zo werd bijvoorbeeld smeerolie vervangen door voedselolie.

Over het algemeen is bladgoud vanaf 22 karaat geschikt voor consumptie (voedselingrediënt E175). We laten ons eetbare goud van 22 en 23 karaat testen en certificeren door de Landesgewerbeanstalt Nuremberg (LGA-TUV-Rheinland).

Eetbaar bladgoud (E175) en bladzilver (E174) worden in beperkte mate gebruikt in drank, op bonbons, snoep, gebak, desserts en andere gerechten.

Eetbaar bladgoud en bladzilver in poedervorm en vlokken kunnen op dezelfde manier voor decoratie van eten en dranken gebruikt worden. Alle producten van eetbaar bladgoud en eetbaar bladzilver worden vervaardigd in onze bladgoudfabriek, die nu door de 5de generatie wordt gerund. De producten worden onderworpen aan zeer strenge controles door de Voedsel- en Warenautoriteiten en de kwaliteit wordt gedocumenteerd door certificaten.

Certificaat 22K
Certificaat 22K
Bekijk
Certificaat 23K
Certificaat 23K
Bekijk
Certificaat 24K
Certificaat 24K
Bekijk